Netflix’in Hakan: Muhafız sürprizi

Netflix yapımı ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız, 14 Aralık 2018’de ekrana geldiği günden bu yana çok konuşuluyor. Seyirciden hem olumlu, hem de olumsuz eleştiriler alan diziyle ilgili Netflix’ten ise büyük bir sürpriz geldi.

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un yer aldığı dizi, ekrana gelmeden önce Netflix’ten 2. sezon onayını almıştı. Dizinin yapımcısı O3 Medya, Hakan: Muhafız dizisinin 3. ve 4. sezon onaylarını da aldığını duyurdu.

HAKAN: MUHAFIZ DİZİ ELEŞTİRİSİ İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Hakan Muhafız Çağatay Ulusoy

İkinci sezonunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu’nun da kadroya katılacağı fantastik dizi,  Imdb’de 20 bine yakın kullanıcıdan 7.7 ortalama aldı. Diziyle ilgili yorum yapan yabancı izleyicilerin büyük kısmı beğenilerini aktardı.

Türk seyircinin bir kısmı diziyi eleştirse de Netflix’in aynı fikirde olmadığı 3 sezonunu daha onaylamasıyla ortaya çıkmış oldu.

Hakan Muhafız Okan Yalabık Faysal Erdem

Çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak olan dizinin 3. ve 4. sezon hazırlıkları da yapılıyor. Yeni sezonların 2020 yılında yayına girmesi planlanıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerden gelen yorumlardan mutlu olduklarını belirten Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl, “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekeceğimiz için heyecanlıyız” dedi.

Hakan: Muhafız The Protector Çağatay Ulusoy

Luegenbiehl, “Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz” sözleriyle diziye destek verdi.

Dizi, Kapalıçarşı’da babasıyla çalışan Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesiyle yaşantısının bir anda değişmesini konu alıyor.

Hakan Muhafız Çağatay Ulusoy

Yorum Yapılmamış: "Netflix'in Hakan: Muhafız sürprizi"

    Yorum yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.