The Crown: 4. sezon resmi fragmanı yayınlandı

Dünyanın en meşhur ve en uzun süre tahtta kalan kraliçesi olan 94 yaşındaki II. Elizabeth ile kraliyet ailesinin yaşam öykülerini anlatan The Crown dizisinin 4. sezonuna ait resmi fragman yayınlandı.

The Crown

Dizinin 4. sezon resmi fragmanı, İngiltere tarihine yön veren iki güçlü kadın arasındaki diyalogla başlıyor. Başbakanlık görevine gelen Margaret Thatcher (Gillian Anderson), Kraliçe Elizabeth’in (Olivia Colman) huzuruna çıkıyor.

Bu diyalogda Thatcher, Kraliçe’ye her ikisinin aynı yaşta olduklarını, ancak aralarında 6 ay bulunduğunu söyleyince Elizabeth’ten şaşırtıcı bir soru geliyor: Peki hangimiz büyük?

The Crown

Özellikle 3. sezonunda Kraliçe Elizabeth ve oğlu Charles (Josh O’Connor) ilişkisi ve Charles’ın Camilla Parker Bowles (Emerald Fennell) ile yaşadığı aşka dair sahnelerle büyük tartışmalara yol açan dizinin yeni sezonunda kadroya Prenses Diana (Emma Corrin) de ekleniyor. Böylece ekranda aşk üçgeni tamamlanmış oluyor.

Yine yeni sezonda fragmandan da anlaşılacağı gibi “Demir Leydi”, ismini aldığı niteliklerini sık sık Kraliçe’ye de sergiliyor. İşsizlik, ekonomik durgunluk gibi bir dönemde “herkesi düşman etmenin iyi bir fikir” olmadığı tavsiyesini veren Kraliçe’ye, Margaret Thatcher, bundan hiç de çekinmediğini söylüyor.

The Crown Prens Charles Camilla

Yine dizide erken yaşta hayatını kaybeden “İngiltere’nin sevgilisi”, kural ve gelenekleri sevmeyen genç gelin Diana’nın basının karşısına çıkışı ve Saray’da paten kayışı gibi ilginç sahneleri de izliyoruz.

Kraliyet ailesinin Diana’ya boyun eğdirme çabaları , Prenses Margaret’in kendini Diana ile özdeşleştirmesi ve Charles-Diana çekişmeleri de yeni sezonda izleyeceğimiz sahneler arasında. Dizinin 4. sezonu 15 Kasım 2020‘de Netflix ekranında olacak.

İşte dizinin 4. sezon resmi fragmanı:

Yorum Yapılmamış: "The Crown: 4. sezon resmi fragmanı yayınlandı"

    Yorum yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.