Engin Günaydın ve Haluk Bilginer’den yeni film

Durul ve Yağmur Taylan kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Engin Günaydın, Haluk Bilginer ve Binnur Kaya’nın olduğu Azizler adlı film, Netflix’te seyirciyle buluşacak.

Kadrosunda İlker Aksum, Öner Erkan, Fatih Artman, Öner Erkan, İrem Sak ve Gülçin Şantırcıoğlu’nun da yer aldığı filmden yeni bir fragman yayınlandı.

Azizler Engin Günaydın

İzleyici karşısına 8 Ocak 2021‘de çıkacak olan ve senaryosunu Taylan Biraderler ile Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisiyle büyük ilgi gören Berkun Oya’nın kaleme aldığı filmin konusu şöyle:

Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder.

Azizler

Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir.

Corona salgını nedeniyle gösterim tarihi ertelenen ve son olarak da Netflix’te gösterilmesi kararlaştırılan filmin fragmanı şöyle:

Yorum Yapılmamış: "Engin Günaydın ve Haluk Bilginer'den yeni film"

    Yorum yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.