Oscarlı filmde görüp oğullarını yaktılar

ABD’de bir çiftin, izledikleri filmde görüp oğullarını canice yakarak öldürdüğü ortaya çıktı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, New York’ta yaşayan bir çift, Oscar ödüllü Manchester by the Sea filminden ilham alarak evlat edindikleri 16 yaşındaki engelli oğullarını öldürdü.

Manchester by the Sea film eleştirisi için linke tıklayın

Manchester by the Sea filmini izleyen New Yorklu Ernest-Heather Franklin çifti, 28 Şubat 2017 günü evlerinde Manchester by the Sea filmini izledikten sonra vahşice bir plan kurdu. Oğullarını öldüren, daha sonra da evi ateşe veren Franklin çiftinin uzun süredir bu cinayeti tasarladıkları, ancak örtbas etme yöntemini filmi izledikten sonra buldukları belirtildi.

Heather Franklin’in avukatı, mahkemedeki savunmasında müvekkilinin suçlu bulunana kadar masum kabul edilmesi gerektiğini söyledi.

İkinci derece cinayet, kundaklama ve delilleri yok etme suçlarından yargılanan Franklin çiftinin evi tamamen yakarak delilleri karartabileceklerine inandıkları da belirtildi.

Başrolünü bu filmle ”En İyi Erkek Oyuncu” dalında ödül kazanan Casey Affleck’in üstlendiği filmin bir sahnesinde evinde parti verdikten sonra elektrikli sobayı açıp markete giden Lee Chandler (Casey Affleck), dönüşünde evini yanmış ve içindeki çocuklarını ölmüş olarak buluyordu.

Film, ayrıca yönetmen Kenneth Lonergan’a ”En İyi Orijinal Senaryo” dalında ödül getirmişti.

Manchester by the Sea

Yorum Yapılmamış: "Oscarlı filmde görüp oğullarını yaktılar"

    Yorum yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.