Şahsiyet’in yeni bölümleri ne zaman geliyor?

Başrolünü Haluk Bilginer ile Cansu Dere’nin üstlendiği Şahsiyet’in yeni bölümlerini uzun süredir bekleyen dizi hayranları için müjde geldi.

Şahsiyet dizi eleştirisi için linke tıklayın

Senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı, Onur Saylak’ın yönettiği Şahsiyet, Puhu TV’de 3 bölüm yayınlandıktan sonra uzun bir ara vermişti.

Dizi hayranları, Puhu TV’nin yanı sıra oyuncular ile yönetmene sık sık yeni bölümlerin ne zaman geleceğini soruyordu. Bu soruya yanıt bugün Şahsiyet’in yönetmeni Onur Saylak’tan geldi.

Şahsiyet Haluk Bilginer

Saylak, Twitter hesabından yeni bölümlerin 13 Nisan’da Puhu TV’de yayınlanacağını duyurdu. Saylak, 3 bölümün birden izleyiciyle buluşacağını belirterek, yeni bölümlerde izleyicileri çarpıcı gelişmelerin beklediğinin de tüyosunu verdi.

Şahsiyet Onur Saylak

Kısa sürede ilgi odağı haline gelen Şahsiyet dizisinde diğer rollerde Necip Memili, Recep Usta, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger ve Müjde Ar yer alıyor.

Dizi, adliye memurluğundan emekli Agah Beyoğlu’nun (Haluk Bilginer) Alzheimer olduğunu öğrendikten sonra ”kara kaplı kitabını açarak” akla hayale gelmeyecek bir planı hayata geçirmesini konu alıyor.

Şahsiyet Cansu Dere

Yorum Yapılmamış: "Şahsiyet'in yeni bölümleri ne zaman geliyor?"

    Yorum yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.